KÜLFÖLD

"Megöl téged, mami!" A tévésztár életét a kislánya mentette meg

Hosszú tőrrel támadt rá az olasz közszolgálati televízió mûsorvezetőjére egy afgán bevándorló. Korábbról ismerték már egymást, a támadó bosszút akart állni rajta.
  • Szerző: SZM

30 centiméteres tőrrel akarta megölni egy afgán migráns Christina Ruggerit és a kislányát Rómában. Az olasz köztévé jól ismert személyiségének az életét a kislánya mentette meg.

“Megöl téged, mami, megöl téged!”, kiabálta a gyermek, miközben édesanyja a biztonsági öve bekötésével volt elfoglalva. A férfi a kislányt is ki akarta ragadni a székéből, az ülésénél lévő ajtó fogantyúját még le is szakította.

A nő villámgyorsan lezárta az ajtókat a központi zár segítségével, majd elhajtott és feljelentést tett a rendőrségen.

Eddig még nem sikerült elfogniuk a tettest, akit ismert az áldozat. A kislánya dajkájának a vőlegénye volt az illető. Az afgán férfi azért akarta őt megölni, mert azt hitte, hogy rávette a dajkát: hagyja el a nőt bántalmazó férfit.

Kép: Facebook

A harmincéves afgán egyébként legálisan tartózkodik Olaszországban és a támadásig egy pékségben dolgozott.

Az ügy pikantériája, hogy Christina Ruggeri kimondottan pártolta a bevándorlást és tagadta a migráció veszélyeit. Most a Facebook oldalán is megosztotta a vele történteket a következő szavakkal: “Ez a rémálom még nem ért véget, amelyben most én és a kislányom élünk. Köszönet az állami rendőrségnek az azonnali segítségért és pszichológiai támogatásért. De most az kérdezem magamtól: ki is fog engem és a kislányomat megvédeni ettől az erőszakos és veszélyes egyéntől?"

Forrás: IlGiornale

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?