KÜLFÖLD

Megjelent a Covid-21, a szakemberek szerint csak rajtunk múlik, megússzuk-e

Nagyon durva dolgokat írnak róla azok, akik már találkoztak a Covid-21-gyel.
  • Szerző: Ripost

A filmkészítők fantáziáját is beindította a koronavírus okozta világjárvány, már kérdés, hogy a kritikák alapján a munkájuk egyetlen pozitív eredménye az ütős cím: Covid-21: Lethal Virus, azaz Covid-21: Halálos vírus.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A történet arról szól, hogy a globális felmelegedés hatására egy ősi vírus az Antarktisz jegéből kiolvadva elszabadul. Egy tudósnő elkeseredett küzdelmet vív, hogy oltóanyagot készíthessen ellene a laboratóriumában...

A koronavírus okozta világjárvány a filmkészítők fantáziáját is beindította (Fotó: Pixabay.com)

A zombikban gazdag, szűk másfél órás alkotást az Egyesült Királyságban és Brazíliában idén januárban láthatták először a nézők, áma filmről nyilatkozók szerint a végeredmény inkább borzalmas, mint borzongató.

„Az egyik legrosszabb film, amit valaha láttam, már pedig a munkám során sok rossz filmmel volt már dolgom (...)” – írja egy filmkritikus az IMDB-n.

„Borzalmas film, a szereplők megszegik az összes zombi apokalipszis-szabályt, a párbeszédek szörnyűek, a hanghatások furcsák és hiteltelenek, s úgy tűnik, az operatőr a film felénél stroke-ot kapott (...)” – szól egy másik vélemény.

Vagyis csak rajtunk múlik, hallgatunk-e a figyelmeztetésekre és megússzuk-e ezt az alkotást, mely az IMDB-n 1,6 csillagon áll a 10-ből.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?