KÜLFÖLD

Megható szerelmi történet: utolsó fillérjét adta oda leendő feleségének a hajléktalan

Olyat produkált az élet a távoli Angliában, amire legfeljebb a romantikus lányregényekben van példa. Az apróért könyörgő férfi és az anyagi gondokkal küzdő asszony szerelme az utcán kezdődött és ott is pecsételődött meg.
  • Szerző: Ripost

Toni Osborne talán sosem gondolta volna kislányként, hogy miként fog megismerkedni igaz szerelmével, akinek az oldalán majd az oltár elé áll azon a bizonyos nagy napon.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az asszony elsírta magát a kéregető férfi láttán

Fotó: Northfoto

Az 51 éves asszony anyagi gondokkal küzdött, amikor összefutott az utcán a 41 éves Jack Richardsonnal, aki apróért könyörgött Bristol egyik utcáján. Az asszony elsírta magát, ugyanis mint a férfinak elmondta, még a villanyszámláját sem fogja tudni kifizetni, így nem tud rajta segíteni. A hajléktalan férfi úgy döntött, kisegíti Tonit: 20 ezer forintnyi pénzt adott neki, ami végül egy elképesztő szerelmi történet kezdetévé vált.

Fotó: Northfoto

„Az, hogy Jack hajléktalan volt, nem érdekel. A lényeg számomra az, hogy hol tartott, amikor megismerkedtünk„ - vallotta be Toni a Daily Starnak. „A legjobb dolog volt az életemben, hogy elkezdtünk beszélgetni” – folytatta az asszony.

Jack: odaadtam neki minden pénzem

A hajléktalan férfi is elmondta, hogy mit váltott ki belőle a pityergő asszony.

„A síró nő láttán elérzékenyültem. Muszáj volt segítenem Toninak, habár nekem sem volt szinte semmim” - emlékezett vissza Jack, aki állítja: ez volt a legjobb dolog, amire azt a pénzt elkölthette.

Fotó: Northfoto

„Odaadtam neki az összes vagyonomat, reméltem, így abbahagyja a sírást, ehelyett még jobban rákezdte!” – tette hozzá nevetve a férfi, aki néhány hét múlva ismét összefutott a nővel, akkor már megkapta az engedélyt, hogy újságot áruljon bevételszerzésként.

A párocska az első találkozás után úgy gondolta, hogy jobban meg kell ismerniük egymást. A találkák egymást érték, amíg végül Toni felajánlotta, hogy Jack költözzön be egy üres szobájába.

Fotó: Northfoto

Ugyanott kérte meg a nő kezét, ahol megismerkedtek

Innentől kezdve megpecsételődött a sorsuk és lassan egymásba szerettek, majd egy napon Jack térdre ereszkedett pontosan ugyanazon a helyen, ahol megismerkedtek, és megkérte az 51 éves asszony kezét.

„Senkinek sem ajánlom, hogy hajléktalant fogadjon be„ – nevetett Toni, férjére nézve. „Ő viszont más volt, úgy éreztem, vonzódom hozzá, biztonságban éreztem magam vele” – magyarázta a nő, akinek az ösztönei igaznak bizonyultak.

Fotó: Northfoto

Bár kis esküvőt terveztek, végül az ismerősök gyűjtöttek nekik, így úgy tudtak ünnepelni az esküvőn, ahogy szerettek volna, sőt, még egy új ágyra és új tűzhelyre is futotta nászajándékként.

„Ez az első alkalom hosszú ideje, hogy biztonságban érzem magam, és minden jól alakul az életemben. Ő a mindenem„ – mondta a boldog férj, miközben elhomályosult a tekintete.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?