KÜLFÖLD

Megható: ezért az anya-lánya fotóért rajong most az internet

Megőrül az internet népe Gabrielle és édesanyja "akkor és most" fotójáért. Manapság egyre népszerûbbek azok a képek, amelyeket felnőttként újra megkreálunk, de ez az édesanya és lánya valami csodálatosat közvetít azok felé, akik rákattintanak a képre.
  • Szerző: N.E.

Gabrielle és édesanyja egyik megható pillanatáról 2004-ben készült fénykép, amint a kislány az első iskolanap után boldogan ugrott édesanyja nyakába.

"Emlékszem a pillanatra, amikor a kép készült. Jöttem kifelé az épületből, és nagyon örültem, amikor megpillantottam anyut, mert már úgy hiányzott" - mondja a lány, akinek emlékeiről a Buzzfeed ír. Az ominózus kép akkoriban egy lap címlapoldalán is szerepelt, annyira jól sikerült. A képet otthon bekeretezték, a lapból pedig több példányt is beszereztek.

A lány szinte már felnőtt, betöltötte 18. életévét, most fog nekivágni a nagybetűs életnek. Õsztől az Indianai Állami Egyetemen fog biológiát tanulni. Édesanyját tavaly azonban mellrákkal műtötték, ezért sokáig nagyon aggódott érte.

„Nagyon közel állunk egymáshoz anyával, szinte mindig együtt vagyunk. Elmondhatatlanul boldog vagyok, hogy sikerült legyőznie a betegséget, és részese lehetett az életem egy újabb emlékezetes pillanatának” – mondta a Buzzfeednek Gabrielle. A fiatal lány úgy döntött, ideje édesanyjával megismételni az egykori címlapfotót. A középiskolás bizonyítványosztáson talárban, magassarkúban újra boldogan vetette magát anyja nyakába, amit a család meg is örökített.

A két kép között 13 év különbség van, egyszerűen imádják a Twitteren. Rengetegen megosztják és már több mint 314 ezren kedvelték.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?