KÜLFÖLD

Meghalt egy 36 éves édesapa, miközben a család kutyáját próbálta megmenteni

A férfi jól ismerte a környéket, így gondolkozás nélkül az elszökött eb nyomába eredt. Végül maga is a csapda áldozatává vált.
  • Szerző: Ripost

Pillanatok alatt megtörtént a tragédia, a 36 éves édesapa életéért ezután több napon keresztül küzdöttek az orvosai. Gary Davies végül az életéért adózott azért, mert szerette volna megmenteni családja házi kedvencét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Egy közép-walesi farmon voltak, amikor váratlanul elszaladt, majd eltűnt kedvenc kutyájuk. Az odaadó apa nagy gazdálkodó családból származott, így jól ismert volt a vidéken és elindult megkeresni.

Végül egy verembe esve talált rá az állatra, amit megpróbált kimenteni. Ám a talaj meglazult a lába alatt és maga is a lyukba zuhant, a föld pedig egyenesen betemette.

A tragédiának szerencsére szemtanúja is volt, így azonnal segítséget tudott hívni. A helyszínre riasztott mentőszolgálat kórházba szállították, de öt nap múlva meghalt.

A boncolás megerősítette, hogy a férfi agya megsérült és emiatt vesztette életét – írja a Daily Star. A család nem volt hajlandó egyelőre kommentálni a tragédiát.

 

És ezeket olvastad már?