KÜLFÖLD

Meghalt egy 3 éves kisfiú, miután a hatodikról kidobta részeg családtagja

Nem tudni, hogy miért ölhette meg a kisfiút a családtagja. Vélhetően az édesapja felé akarta megtorolni a sérelmét.
  • Szerző: Ripost

Egy hároméves kisfiú tragikus módon vesztette életét, miután az egyik részeg rokona állítólag ledobta őt egy épület hatodik emeleti erkélyéről.

A sokkoló eset augusztus 22-én, vasárnap történt az indiai Lucknowban található Omaxe Embracia épületében. A rendőrség szerint a gyerek édesanyja, Priyansha Dwivedi két nappal később tett feljelentést rokona, Kuldeep Pandey ellen.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

A tragédia napján Priyanshát meglátogatta idősebb nővére, Swati Tripathi. A látogatás után a kisfiú nagynénjével tartott a hatodik emeleti házába, hogy ott játsszon unokatestvéreivel. Később azonban több rokon is vendégségbe érkezett Swati otthonába, többek között Kuldeep Pandey is.

„Kuldeep Pandey, aki nincs jóban a férjemmel, Arun Dwivedivel, ledobta a fiamat a hatodik emeletről, miközben az erkélyen játszott más gyerekekkel együtt. Kuldeep akkoriban ittas volt. Később úgy tett, mintha a fiam véletlenül esett volna le a hatodik emeletről” – állította az édesanya a rendőrségen.

A gyászoló édesanya azt is elárulta a nyomozóknak, hogy a többi gyerektől értesült a kisfiát ért szörnyűségről.

Rendőrök és törvényszéki szakértők vizsgálták meg a helyszínt. A feljelentést követően Pandeyt kihallgatásra őrizetbe vették. A nyomozás azonban még nem zárult le az elhunyt kisfiú ügyében.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Méteres, a karácsonyi asztal dísze
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?