KÜLFÖLD

Megérkezett az első fotó, ez a gyönyörű tini halt meg a fesztiválon

Egy 18 éves lány és egy 20 éves fiú halt meg egy angliai fesztiválon ismeretlen eredetû drog miatt.
  • Szerző: Ripost

Egy 18 éves nő és egy 20 éves férfi is életét vesztette egy portsmouthi zenei fesztiválon szombat éjjel. Mindketten a helyszínen lettek rosszul. A rendőrség különálló esetként kezeli halálukat, nem gyanítanak idegenkezűséget.

A fesztivál szervezői viszont vasárnap délelőtt lefújták a további programokat. Mint írták, "veszélyesen erős, vagy szennyezett drog" kerülhetett a fesztivál területére. A rendezvény lefújását "elővigyázatossággal" indokolták.

A rendőröket szombat este hét óra után riasztották a fiatal nőhöz, akiről a Metro közölt fotót. A 18 éves Georgia Jones az édesanyja szerint két pirulát vett be. A lány szíve többször is megállt, tüdeje pedig vérrel telítődött. Húsz perccel később a második áldozat is összeesett. Mindkettejüket a Queen Alexandra kórházba szállították, de életüket már nem sikerült megmenteni.

A halálesetek után kiadott közleményükben a fesztivál szervezői minden vendégüket felszólították, hogy "felelősségteljesen szabaduljanak meg" minden, a fesztivál területén vásárolt drogtól - írja a The Guardian.

És ezeket olvastad már?