KÜLFÖLD

Megdöbbentő hírek az új iPhone-ról!

Rossz híreket szivárogtatott ki a megbízható belső informátorokkal rendelkező Wall Street Journal és a VentureBeat a készülő iPhone 7-ről.
címkék:

Ismert, hogy az Apple a kezdetektől kétéves frissítési ciklusokban újítja meg az iPhone-t: egyik évben az előző évi csiszoltabb változata, a következőben pedig a valóban új modell landol a piacon. Tavaly volt a ráncfelvarrás éve: a készülék gyakorlatilag megegyezett az elődjével, csak dögösebb hardvert, nyomásérzékeny kijelzőt és nagyobb felbontású kamerát kapott. Idén jönne a nagy megújulás: ám a hirado.hu által említett források szerint

ez elmarad.

Annak fényében, hogy az első negyedévben az Apple kénytelen volt – történetében először – visszaesést jelenteni, bevétele és részvényeinek árfolyama csúnyán esett, a frissítés elmaradása nem túl biztató hír. Még ha Tim Cook Apple vezérigazgató fényes jövőről beszélt is a nagyérdeműnek,

a számok romlanak.

A VentureBeat arról ír, hogy az idei modellben a legnagyobb változás a 3,5 milliméteres fülhallgató jack dugó likvidálása, egy villámtöltő, az OLED kijelző, s az üvegből készült hátlap lesz.

Mivel a piac azt várja az új iPhone 7-estől, hogy az visszalendíti majd az emelkedő pályára a presztizskészüléket, ha a híresztelések igaznak bizonyulnak, folytatódhat az iPhone-ok lassuló eladási tendenciája.

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?