KÜLFÖLD

Megdöbbentő fordulat az eltűnt Maddie ügyében: él és gondol a szüleire

Egy médium szerint jól van a kis Madeleine McCann.
  • Szerző: Ripost

Mint arról korábban a is beszámolt, több mint tíz évvel ezelőtt nyoma veszett az akkor még 3 éves Maddie McCann-nak a családi nyaralás során. Ha még nem lenne elég a szülők szenvedése, a rendőr, akit felbéreltek több mint 300 ezer fonttal megrövidítette őket, de érdemleges információt nem adott a kislányukról.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nemrég viszont egy perzsa médium, Fia Johansson a közelmúltban kiderítette, hogy Madeleine nem ünnepelte meg a 17. születésnapját, mivel új néven él Németországban, és nem ismeri valódi személyazonosságát. Maddie azonban érzi valódi szülei aggodalmát, de mivel nem érti, honnan érkeznek felé ezek a ráhatások, ezért alaposan össze van zavarodva a brit lány.

Madeleine McCann
Fotó: Northfoto

A parafenomén, aki az amerikai rendőrségnek már többször is segített eltűnt ügyek felderítésében, csak a Daily Star oldalának szólalt meg.

„Nagyon jól teljesíti a társadalmi távolságtartást. Sok barátja van és sok emberrel tartja a kapcsolatot, de szülei idős korára való tekintettel most kivonta magát a társaságukból. Tehát nehéz volt neki a karantén idején, de egy kicsit segített is, hogy jobban érezhesse magát” – nyilatkozta Fia.

Arról is beszélt a látnok, hogy megérti a szülők aggodalmát, ami most még erősebb a koronavírus miatt és látta, hogy ezek az energiák elérik Madeleine-t is. A kislány ezeket az érzelmi impulzusokat biztosan megérezte, és egyfajta kapcsolat alakult ki közötte és vér szerinti szülei között. Álmában még akár fel is tűnhettek, de mivel nem ismeri fel őket, nem tudja hová tenni az egészet.

Gerry and Kate McCann
Fotó: Europress – AFP/FRANCISCO LEONG

Fia egyébként korábban már beszélt arról, hogy meggyőződése Madeleine örökbefogadó szülei egy 70 év fölötti pár, akik most a koronavírus miatt magas kockázati kategóriába tartoznak. De mivel a mára már tinédzser lány miattuk inkább karanténban otthon marad, így jóval kevesebb az esélye, hogy elkapja a vírust.

Fia Johansson parafenomén
Fotó: Northfoto

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?