KÜLFÖLD

„Még megérinteni se tudtam őket” – negyedik gyermekét vesztette el a fiatal édesanya

Sorozatban kapták a csapásokat a fiatalok. Már letettek arról, hogy valaha is nagy családjuk legyen.
  • Szerző: Ripost

Az ohiói Crystal és Marco Milutinovic jelenleg öt gyermek boldog szülei. Ám azonban ez nem volt mindig így, korábban már négy gyermeküket is elveszítették.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A nehézségek már első gyermekük megszületése előtt bekövetkezett, ugyanis öt évig próbálkoztak mire sikerrel jártak. A kis Demitirje világra jötte után azonnal egy hármas ikrekkel lett várandós Crystal. Egészen a 24. hétig minden normális volt, amikor is váratlanul beindult a szülés.

A koraszülöttek közül azonban csak egyikük maradt életben, két ikertestvére ugyanazon a napon hagyták magára. Először a kisfiút kapcsolták le az életben tartó gépekről, néhány perccel később pedig a kislány szíve is megállt. Mindössze három napot éltek.

A történtek sokkolták a szülőket, mély fájdalmat okozott számukra gyermekeik elvesztése – írja a The Sun.

„Minden nap az első dolgom az, hogy magamhoz ölelem a gyermekeimet. Két kisbabámat hagytam elmenni úgy, hogy még megérinteni se tudtam őket, ezért nem fog eltelni úgy nap az életemben, hogy ne ölelném magamhoz őket” – árulta el Crystal.

A nehezén pedig még nem voltak túl, ugyanis hamarosan Crystal ismét ikrekkel lett várandós, akikkel elvetélt. Két csecsemő és két magzat elvesztése után Crystal és Marco úgy döntöttek, hogy felhagynak minden próbálkozással. Ám az asszony mindenki meglepetésére ismét teherbe esett, ráadásul újra hármasikrekkel.

Terhessége minden egyes napját rettegésben élete meg, de minden félelme ellenére Malina, Kostadin és Aleksija egészségesen jöttek világra.

És ezeket olvastad már?