KÜLFÖLD

„Még csak most kezdte az életét élni„ – könnyeivel küszködve szólalt meg a meggyilkolt fiát gyászoló anya

A friss diplomás Milan Loncart szerda este lőtték le Philadelphiában, miközben kutyáját sétáltatta. A gyilkosokat nagy erőkkel keresi a rendőrség.
  • Szerző: Ripost

Milan Loncar nemrég végzett egy mérnöki egyetemen, ám ígéretes jövőjétől életével együtt megfosztotta két férfi, amikor szerdán brutálisan meggyilkolták – írja a Daily Star.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 25 éves fiút két férfi vette észre, amikor Roo nevű tacskó-csivava keverék kutyáját sétáltatta este 7 óra körül. A kamerafelvételek alapján az utcákat járták már egy ideje, amikor belebotlottak Milanba. Megállították, fegyvert fogtak rá és átkutatták a zsebeit. Ezután a fegyvert tartó bűnöző lelőtte a fiatalt, és elmenekültek a helyszínről.

Hiába jött a segítség, Milannak már késő volt, halottnak nyilvánították.

A fiú anyja, Amy Lounsberry úgy írta le gyermekét, mint „kedves, szeretettel teli fiút, aki csak most kezdte az életét”, és egy interjúban elmondta, nagyon szomorúnak tartja, hogy az élete ilyen hamar véget ért, ráadásul így kellett meghalnia.

„Márciusban költözött a barátnőjéhez, lediplomázott és már az első munkahelyén dolgozott. Még csak most kezdte az életét élni...„ – mondta könnyek között Amy. „Nem tudom, miért tették, nem tudom megérteni. Nem kaptak pénzt, tényleg ezért kellett meghalnia a fiamnak?”

És ezeket olvastad már?