KÜLFÖLD

„Meg akarok halni” – sírva könyörgött a kislány az orvosoknak kegyetlen szülei miatt

Csupán 7 éves, mégis sírva könyörgött az orvosoknak egy kislány, hogy ne segítsenek neki, inkább hagyják meghalni. Szülei évek óta bántalmazhatták.
  • Szerző: Ripost

Valószínűleg belefáradt az őt ért bántalmazásokba az a kislány, aki jelenleg is kritikus állapotban fekszik egy mexikói kórházban. A 7 éves gyermeket évek óta verhették és szexuálisan bántalmazhatták kegyetlen szülei. A CrimeOnline úgy ír az esetről, hogy a kislány sírva könyörgött az orvosoknak, hogy ne gyógyítsák meg, inkább hagyják meghalni.

„Meg akarok halni. Nem akarok újra a szüleimmel lenni, hogy tovább verjenek„ – fakadt ki a kislány az orvosoknak.

Úgy tudni, egy szomszéd segített a gyermeknek, miután látta, mi történt vele. Ráadásul mindez megelőzhető lett volna: kiderült, hogy már három olyan komoly eset is volt, amikor a kislány kórházba került súlyos sérülésekkel. Vágások, bélsérülés, égési sérülések – ezek voltak, amikkel eddig kezelték. Bár a hatóságok emiatt őrizetbe vették a szülőket, úgy tűnik, mégis elengedték őket.

Most a rendőrök elővették a kislány húgának halálesetét is, aki hároméves korában fulladás következtében halt meg. Elképzelhető, hogy emiatt is a szülők a felelősök.

És ezeket olvastad már?