KÜLFÖLD

Még a rendőrök is elsírták magukat a helyszínen: halálra kínozták szülei a 11 éves kisfiút

Válogatott kegyetlenségeket kellett elviselnie a kisgyereknek.
  • Szerző: Ripost

Még a sokat látott rendőröket is megrázta a 11 éves coloradói Zachary Sabin halála, akinek válogatott kegyetlenségeket kellett elszenvednie, mielőtt elhunyt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kiderült ugyanis, hogy a kisfiút még márciusban édesapja és mostohaanyja szó szerint halálra itatta vízzel, és a gyermeket egyébként is rendszeresen verték és terrorizálták.

Zachary egész teste, így az arca, a karja és a lábai is tele voltak zúzódásokkal, és egy vizelettel teli pelenkát viselt, amikor megtalálták holttestét. Az apa és a mostohaanya kedden feladta magát a rendőrségen, így szinte minden hátborzongató részlet kiderült a fiú utolsó napjával kapcsolatban.

Március 10-én este hatkor Ryan Sabin arra ért haza, hogy fia csak kortyolgatja a vizet, és azt is visszaöklendezi. A férfi úgy gondolta, hogy ez azért van, mert a fiú túl lassan iszik, ezért amíg ők a család többi tagjával leültek vacsorázni, Zacharyt arra kényszerítették, hogy még többet igyon. A fiú este kilenckor már arra panaszkodott, hogy nem bír felállni, mert nem érzi a lábait, így apja kétszer is megrúgta őt, hogy keljen fel. Végül 11 óra után fektette le az akkor már beszédképtelen, szinte eszméletlen fiút, aki a reggelt már nem érte meg.

A kisfiú halálát a boncolás szerint a túlzott mennyiségű vízfogyasztás okozta, ami gyakorlatilag mérgezéshez vezetett, hiszen szilárd táplálékot legalább négy órán át egyáltalán nem kapott. Állítólag a kisfiúval azért itattak vizet, mert a gyerek sokszor ágyba vizelt és a vizeletét túl sötétnek és büdösnek találták... Az édesapa állítólag többször is azt mondta fiának, hogy „úgy idd a vizet, ahogy én ittam a hadseregben”.

Zachary édesapja reggel hat óra után értesítette a mentőket, amikor a kihűlt, eszméletlen kisfiú szájából habszerű folyadék és vér folyt, ám a gyermeket az orvosok már nem tudták megmenteni. A boncolás szerint a fiúval négy óra alatt közel három liter vizet itattak meg.

A 41 éves, egykor az amerikai hadseregben szolgáló Ryan Sabin és a 42 éves Tara Sabin azt is bevallotta, rendszeresen bántalmazta a gyermeket. Ráadásul a Colorado Springs Gazette szerint a család másik öt gyermeke is szemtanúja volt a szörnyűségeknek...

(Bors)

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?