KÜLFÖLD

Mattrészeg sofőr ölte meg a gyönyörű 13 éves tinilányt

A fiatalok egy fának csapódtak, a 13 éves lány pedig azonnal életét vesztette. Megrázó körülményekre derült fény.
  • Szerző: Ripost

Pénteken késő este a 18 éves Dávid a 13 éves Natáliát, illetve egy 14 és egy 16 éves fiút szállított a quadján, amikor megtörtént a baj.

A baleset a Nagy-Fátrában, a Jasenská-völgy közelében történt. Mostanáig ismeretlen körülmények között a fiatalok egy fának csapódtak a négykerekűvel, a 13 éves lány pedig életét vesztette.

A quadot vezető Dávidnak nem volt jogosítványa, ráadásul ivott, a rendőrök 1,75 ezrelék alkoholszintet mértek nála - írja a Paraméter.

Natália a turócszentmártoni járásbeli Belá-Dulice községből származik, ahol a hétvégén a községi hivatalra és az iskolára is kifüggesztettek egy fekete zászlót.

Egy helyi asszony azt mondta, hogy a lány édesanyja az iskolában tanít. Anyák napját ünnepelték volna a faluban, de a történtek miatt ezt lefújták. A srácról, aki a balesetet okozta, azt mondta, problémás gyerek volt mindig is.

Dávid édesapja úgy nyilatkozott az ügyben, hogy sajnálják a történteket, a részletekről viszont még nem tudtak beszélni, mivel fia az agyrázkódása után még alszik.

Jana Balogová zsolnai kerületi rendőrszóvivő közölte, hogy a rendőrség halálokozás ügyében indított büntetőeljárást.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?