KÜLFÖLD

Brutális támadás: véresre karmolta a légiutas-kísérő arcát egy nő – Videó

A Southwest Airlines egyik utasa heves szóváltásba keveredett a gép személyzetével az utazási szabályok miatt. A történteket rögzítették.
  • Szerző: Ripost

Támadás történt a Southwest Airlines egyik járatán! Egy utas keveredett heves szóváltásba a gép személyzetével, miután jelezték neki, hogy rendeltetésszerűen hordja a maszkot a fedélzeten.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az egyik légiutas-kísérő megkérte a nőt, hogy ne vitatkozzanak a járványügyi szabályokról, hiszen semmi értelme: kötelezően be kell tartani! Ettől az utas kikelt magából és nekiesett a személyzet egyik tagjának.

Fotó: Pixabay

A történtekről videófelvétel is készült, melyen jól látszik, hogy az utas a légi utaskísérő fejét kezdi el ütni, sőt véresre karmolni. Szerencsére egy férfi résen volt és az ártatlan nő segítségére sietett.

Az agresszív utast, Vyvianna M. Quinonezt a szövetségi bíróságon két súlyos bűncselekmény elkövetésével vádolták meg, a légitársaság pedig eltiltotta a járataitól. A Southwest Airlines gép utaskísérője két fogát elvesztette és más sérüléseket is szenvedett az arcán.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Passenger Shaming (@passengershaming) által megosztott bejegyzés

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?