KÜLFÖLD

Második gyermeküket is elvesztették a megtört szülők: Beragyogta az életünket a mi kis hercegnőnk

Borzalmas sorscsapást kellett ismét elviselnie egy házaspárnak. A fájdalom és a gyász maga alá temeti a gyászoló családot.
  • Szerző: Ripost

Szívszaggató tragédiájukról mesélt egy házpár, miután elveszítették a 15 hónapos kislányukat. Ráadásul két évvel azután, hogy kisfiuk hasonló körülmények között hunyt el.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Lisa és Jonathen első szülött gyermeke Simon még 2018-ben vesztette életét álmában. Most pedig a Chloe-Rose is kísértetiesen hasonló körülmények között hagyta hátra szüleit.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

A család Cornwall állambeli Bodmini otthonában az édesapa talált rá nem lélegző kislányára, azonnal értesítette feleségét és a mentőket is. A mentőorvos, Brian Adamson elmondta, hogy Chloe szíve megállt. Az újraélesztési kísérletek ellenére a lányt sajnos halottnak nyilvánították.

A megtört szívű pár megható módon tisztelgett Chloe Rose Kemp előtt, elmondásuk szerint az ő „kis hercegnőjük” volt. Segített újjáépíteni az életüket Simon halála után. Azonban a kettős tragédia után a szülők teljesen elvesztették a reményüket.

„A mi kislányunkkal öröm volt együtt lenni. Megszakad a szív: belehalt a fájdalomba az édesanya, miután elvesztette lányát, mindenkit mosolyra fakasztott, a mi kis hercegnőnk volt, a remény és a boldogság fénye volt egy nagyon sötét időszak közepén számunkra. Megmutatta nekünk, hogy a szívfájdalom után újra lehet élni” – mondták a szülők.

;

A teljes boncolás nem tudta meghatározni a halál okát. Ezzel szemben Simon halálát vírusos szív izomgyulladás okozta – írja a Mirror.

„Kemp úr és Kemp asszony, el sem tudom képzelni, milyen nehéz lehet ez Önöknek. Nagyon sajnálom, hogy ilyen körülmények között találkoztunk újra, és szeretném megismételni részvétemet” – mondta az orvos Lisa és Jonathen Kempnek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?