KÜLFÖLD

„Majdnem meghaltam azon az éjszakán” – volt diák esett neki a dirinek

Az igazgató majdnem meghalt, miután volt tanulója eszméletlenre verte egy étteremben.
  • Szerző: Ripost

Az egykori iskolaigazgatót brutálisan összeverte egy volt diákja, olyannyira, hogy a férfi majdnem belehalt a sérüléseibe. A támadó, Jermaine Bullen addig verte a volt iskolaigazgatót, amíg el nem ájult. Bullent 3 év börtönre ítélték, ám előtte még elkapták, hogy drogot árult, amiatt most 12 hónap börtönt kapott. Mikor ezt Kieran Heakin, Jermaine korábbi igazgatója látta, úgy gondolta, nyilvánosság elé kell állnia és felelevenítenie a szörnyű emlékeket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 37 éves Bullen még 2009-ben támadt rá az igazgatóra egy indiai étteremnél, ahol eszméletlenre verte, majd vérében fekve sorsára hagyta. A szemtanúk szerint Bullen könyörtelenül ütötte-verte a férfit, a fejét rúgta.

„Aznap este, mikor bementem az étterembe, Bullen azonnal odajött hozzám” – mondta Heakin, aki kevés dologra emlékszik arról az estéről. „Elmosolyodott, és azt mondta: „Hello, Mr. Heakin, emlékszik rám?” Nem emlékeztem azonnal a nevére, de ismerősnek tűnt. Azt mondtam, mondja meg a vezetéknevét, és megmondom a keresztnevét. Elárulta, hogy Bullen, én pedig rávágtam, hogy Jermaine, amire bólintott. Beszélgettünk egy darabig az osztálytársairól, a következő pedig, amire emlékszem, hogy a mentőben ébredek.”

A férfi több mint egy órán át volt eszméletlen, a mentők nagyon aggódtak, hogy túléli-e a támadást.

„Majdnem meghaltam azon az éjszakán” – mondta a volt igazgató, akiről először mindenki azt hitte, hogy halálra verte támadója. „A barátaim azt hitték, hogy megölt, amikor fejbe rúgott. A nyakam hatalmasat roppant, azt gondolták, eltörte” – tette hozzá Heakin, aki szerint ok nélkül támadt rá Bullen.

Heakin ezt követően két hetet töltött kórházban, hat hétig csak pépesett tudott enni. Az egyik fülére teljesen megsüketült, nem érez szagokat és ízeket sem – írja a Daily Star.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?