KÜLFÖLD

Madeleine McCann szülei megtörték a csendet: kiderült, mitől rettegnek

Madeleine McCann 2007-ben tűnt el, és bár van egy férfi, akit a kislány elrablásával gyanúsítanak, a szülők nem nyugodhatnak meg: szörnyű balsejtelmük van.
  • Szerző: ripost

Tizennégy év telt el azóta, hogy 2007 májusában, a portugáliai Praia da Luz üdülőövezetében eltűnt az akkor négyéves Madeleine McCann.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A brit kislány eltűnése az egész világot lázban tartja azóta is, hiszen az eset roppant gyanús: a kislány és fiatalabb ikertestvérei az apartmanjukban aludtak, míg a szüleik a barátaikkal vacsoráztak nem messze tőlük.

madeleine mccann

Kate és Gerry McCann tizennégy éve várják, hogy kiderüljön, mi történt a lányukkal
Fotó: AFP

A rabló vagy rablók azonban csak Maddie-t rabolták el a nyaralóból, és a kislányról azóta sem tud senki semmit.

Az ügy fő gyanúsítottja 2019 óta egy Christian Brueckner nevű férfi, aki a gyerek eltűnésének idejében Praia da Luzban tartózkodott, és állítólag többeknek eldicsekedett azzal, hogy tudja, mi lett Maddie sorsa.

Bár letartóztatták, a férfi egyelőre nem tett beismerő vallomást az ügyben.

A McCann-szülők, Kate és Gerry most megtörték a csendet, és elmondták, mitől rettegnek a legjobban.

„A rendőrség nem ad tájékoztatást, mert még tart a nyomozás. De ha Brueckner a tettes, és mégsem találnak ellene közvetlen bizonyítékot, akkor a szülők sosem tudhatják meg, mi történt a lányukkal. Sajnálatos módon előfordulhat, hogy soha nem tudjuk meg, mi történt Madeleine-nel, ettől félünk a legjobban. De reméljük, hogy megtudjuk. Ennyi év után is reménykedünk” – fogalmaztak a szülők a The Sunnak.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Házi szaloncukor egyszerűen
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?