KÜLFÖLD

Lyukat ütött új otthona falába a férfi: Sokkolta, amit ott talált

A 32 éves Jonathan Lewis egy rongybabát talált új háza falában, aminek a kezei közé egy cetlit tettek.
címkék:
  • Szerző: szbd

Jonathan Lewis pénteken vette át új lakhelye kulcsait az angol Walton on the Hill faluban, és rögtön át is nézte a ház minden zegét-zugát. Elsőként a konyhának esett neki. A hűtő helyén talált is egy kábelt, de nem tudta, hova csatlakozik, ezért az általános iskolai tanár egy kalapáccsal ütött egy apró lyukat a falba, ekkor pillantotta meg a rongybabát, aminek a kezei között egy hátborzongató levelet talált.

A cetli írója ugyanis a levélben bevallja, hogy még 1961-ben megölte a ház tulajait.

Képünk illusztráció (Fotó: Pixabay)

„Kedves olvasó, új háztulajdonos, köszönöm, hogy kiszabadítottál! Az én nevem Emily. Az eredeti tulajdonosok 1961-ben éltek ebben a házban. Nem szerettem őket, úgyhogy menniük kellett. Mindig énekeltek és boldogok voltak. Én undorodtam ettől. Úgy döntöttem, megkéselem őket. Remélem, neked is van késed. Aludj jól” – olvasható a levélben.

A sokkos állapotban lévő Lewis rögtön felvette a kapcsolatot az ingatlanügynökével, aki elmondta, hogy a konyhát csak 4-5 évvel ezelőtt készítették, tehát a levelet az előző tulajdonosok rejthették el heccből – írta meg a Dailymail.

„A barátaim közül néhányan azt tanácsolták, hogy adjam el a házat és költözzek is ki, de szerintem felesleges, ez csak egy vicc volt” – mondta Lewis.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?