KÜLFÖLD

Leszúrta a pincért a vendég, mert arra kérte, hogy vegyen fel szájmaszkot

A strandon található étteremből először távozott a részeg vendég, de nem sokkal később visszatért, és mellkason szúrta a felszolgálót.
  • Szerző: WM

Az észak-franciaországi Le Havre városában egy 29 éves afgán migráns leszúrt egy 30 éves pincért, mert a felszolgáló arra kérte, hogy vegyen fel egy szájmaszkot.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A késszúrás következtében az áldozat súlyos vérveszteséget szenvedett, de a kórházban sikerült stabilizálni az állapotát, jelenleg már nincs életveszélyes állapotban. A szemtanúk beszámolója szerint az afgán bevándorló részegen, maszk nélkül lépett be a strandon található étterembe, majd a felszolgáló figyelmeztetését követően elhagyta a helyet, de pár perc múlva visszatért, és kérdezés nélkül mellkason szúrta a vendéglő alkalmazottját.

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

Az étteremben egy szolgálaton kívüli rendőr is tartózkodott, aki a támadás után azonnal közbelépett, de a késsel őt is könnyebben megsebesítette az elkövető.


A migránst a helyszínre riasztott többi rendőrnek sikerült végül lefegyvereznie és őrizetbe vennie. Franciaországban egyébként ismét tombol a járvány, csütörtökön például hatezer új koronavírus fertőzöttet regisztráltak 24 óra alatt. A kormány ezért elrendelte, hogy a kávézókban és éttermekben a vendégeknek szájmaszkot kell hordaniuk.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?