KÜLFÖLD

Leszállították a bliccelő utast, bosszúból félholtra vert egy nyugdíjast

A 75 éves áldozat a verés során eszméletét vesztette, és még ma sincs olyan állapotban, hogy a hatóságok kihallgathassák.
  • Szerző: WM

Sajtóinformációk szerint véletlenül kerülhetett a németországi Offenburgba az a 25 éves szomáliai migráns, akit azzal gyanúsít a rendőrség, hogy brutálisan megvert egy idős bácsit a nyílt utcán. A német lapok arról írnak, hogy az afrikai bevándorló azért sétálgatott késő éjszaka Offenburg utcáin, mert nem sokkal korábban leszállították egy, a városon át közlekedő vonatról. A bliccelő migráns meg akarta várni a következő vonatot, de az csak kora reggel indult volna.

Az egyik helyi étteremből gyalogosan hazafelé tartó nyugdíjas és az afrikai férfi útja ekkor keresztezte egymást. A rendőrség közleménye szerint a földre lökött bácsit olyan brutálisan összerugdosta a támadója, hogy elvesztette az eszméletét. Egy másik járókelő lett figyelmes a történtekre, aki azonnal riasztotta a rendőrséget. Az egyenruhások még a helyszínen találták az elkövetőt, akit így sikerült őrizetbe venni.

A férfi ellen súlyos test sértés és emberölés kísérletének gyanújával indult eljárás. Az idős áldozat egyelőre nincs kihallgatható állapotban.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Hagyományos kókuszkocka
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?