KÜLFÖLD

Lenyűgöző: ágya körül futotta le az ultramaratont ez a férfi – videó

A férfi készen állt, hogy lefussa a 220 kilométeres távot a sivatagban, de keresztülhúzta számításait a koronavírus. Azonban még a világjárvány sem állíthatta meg, így teljesítette a távot.
  • Szerző: Ripost

Dimitrij Jakuknji kilenc hónapon keresztül készült fel, és edzett keményen, hogy készen álljon a sivatagi ultramaratonra. Azonban a koronavírus miatt elhalasztották a 220 kilométeres versenyt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A futó azonban úgy volt vele, hogy ha már amúgy is formában van, nem hagyja kárba veszni a munkát, és a sivatag helyett végül hálószobájának ágya körül teljesítette a kihívás egy részét– írja a Bors.

„A zsúfolt, szűk szobában nagy kihívás volt ennyit körbe-körbe futni” – nyilatkozta az orosz férfi, aki tíz kilométerenként irányt váltott, mert a sok kanyartól szédülni kezdett és mindig megfájdult a belső oldali lába.

Összesen 10 óra 19 perc alatt, több mint 100 kilométert körözött franciaágya körül, amin mindeközben gyerekei ültek és drukkoltak neki.

Felesége óránként segítette, hogy bejelentkezhessen Instagram-oldalán, valamint kérésre frissítőt is készített. Dimitrij elmondása szerint francia „kollégája” motiválta, aki nemrég saját erkélyén teljesítette a maratoni távot.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?