KÜLFÖLD

Leköpte az újságírókat a bíróságon a macsétás támadó

Állig felfegyverzett rendőrök kísérték a 23 éves tunéziai migránst a bíró elé, amikor a drezdai épület folyosóján a bevándorló észrevette a rá váró újságírókat. Ettől olyan ideges lett, hogy feléjük köpött, az egyik fotóst el is találta.
címkék:
  • Szerző: WM

A tunéziai migráns több hete ül előzetes letartóztatásban, és a minap is azért kellett a bíró előtt megjelennie, hogy felülvizsgálják a fogva tartás szükségszerűségét. A bevándorló azonban még ekkor sem tudott normálisan viselkedni, szidalmazni kezdte a bíróság folyosóján őt fényképező újságírókat, majd feléjük is köpött. A legelöl álló nőt a kezén el is találta.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A bíró nem elsősorban emiatt, de úgy döntött, hogy a fiatal férfi továbbra is a rácsok mögött marad. Néhány hete szerepelt már a német híroldalakon ez a férfi. Kommandósoknak kellett kivonulnia egy drezdai lakáshoz, mert a 23 éves bevándorló brutálisan bántalmazta a barátnőjét, majd a kiérkező járőröket két macsétával fogadta, és közben azt ordibálta, hogy gépfegyvere is van.

Szitává lőlek titeket, aztán levágom a fejeteket

– ordibálta az egyenruhásoknak akkor a magából teljesen kikelt tunéziai. Az erősítésként hívott kommandósok betörtek a lakásba, ahonnan még az elkövető megpróbált a teraszon keresztül elmenekülni, de a kísérlet sikertelenül zárult. És most már az is biztos, hogy a tárgyalás kezdetéig a rácsok mögött marad az erőszakos migráns.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?