KÜLFÖLD

„Lehetetlen szavakba önteni„ – összeomlott az anya, miután elvesztette kisfiát, majd másik gyerekéről is kiderült, hogy beteg

Miután eltemették a 12 éves fiút, annak ikertestvéréről is kiderült, hogy beteg.
  • Szerző: Ripost

A staffordshire-i Cannockból származó Julie Partonnak fájdalma elképzelhetetlen: elvesztette 12 éves fiát, Bent agydaganatban. A fiú ikertestvérénél, Jacknél pedig csupán néhány héttel később leukémiát diagnosztizáltak – írja a Mirror.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: 123rf

Ben még 11 éves volt, mikor az agresszív tumort megállapították nála. Harminc sugárterápiát és két kemoterápiát kapott ezután a Birminghami Gyermekkórházban, ám tragikus módon nyolc hónappal ezután elhunyt. Néhány hét múlva ikertestvére rosszul érezte magát, hátfájást észlelt magán. Jack tüneteit kezdetben poszttraumás stressznek tudták be, ám miután Bent örök nyugalomra helyezték, a fiúnál megállapították a leukémiát.

„Szinte lehetetlen szavakba önteni, mennyire szörnyű volt ezt átélni. Miután Bennel mindent megtettünk, majd a gyásszal küszködve eltemettük, két héttel a temetése után megtudtuk, hogy Jack is rákkal küzd. Annyi reményünk van, hogy Jacknél nem agyrák jelentkezett, így több esélye van a túlélésre„ – mondta az édesanya. „Senkinek sem szabadna elveszítenie a gyermekét 12 éves korában. Emellett ki tudja elképzelni azt a fájdalmat, amit egy ugyanilyen korú gyerek érezhet, akinek az ikertestvére meghal?”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?