KÜLFÖLD

„Lecsuktam a szemeit és adtam neki egy utolsó puszit” – a negyedik emeletről kizuhant a többgyermekes édesanya

Kisfia nem mozdult halott édesanya mellől, amíg el nem vitték a holttestét.
  • Szerző: Ripost

Az 51 éves Sharon Anne Daly-O'Dwyer éppen befejezte az ajándékok kibontását két gyermekével és unokájával, ami után életét vesztette. A tragikus baleset karácsony reggelén történt nyugat-londonban, egy negyedik emeleti lakásban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Miután családjával felbontották az ajándékokat, a nő kiment az erkélyre, hogy rágyújtson. Akkor szerencsétlen módon elesett és kizuhant az erkélyről. A kocsmáros gyermekei, Taylor (22) és Drew Daly (19) egy hangos puffanásra figyeltek fel, így kirohantak az erkélyre, de édesanyjukat nem találták.

Taylor pizsamában, ordítva rohant le a lépcsőházuk elé. Egészen addig, amíg el nem vitték anyukája testét, nem mozdult mellőle. Később a hatóság kérdéseire azt válaszolták, nem tudják mi történhetett, minden a legnagyobb rendben volt még reggel.

„Két percig voltunk a szobában, amikor meghalluttuk a durranást. Lerohantam, hogy megpróbáljak segíteni neki, de elég nyilvánvaló volt, hogy már meghalt. Nem lélegzett és a szemei nyitva voltak. Megfogtam a kezét, amikor a szakemberek abba hagyták az újraélesztését. Lecsuktam a szemeit, adtam neki egy utolsó puszit és azt mondtam szeretlek” – nyilatkozta a Daily Star oldalának Taylor, majd hozzátette, édesanyja nagyon örült az ajándékainak.

A családnak fogalma sincs arról, hogyan esett el Sharon. A nő legidősebb fia, Georgie délután látogatta volna meg az édesanyát, de erre már nem volt lehetősége. A férfi azt nyilatkozta: a rendőrség baleset miatt indított nyomozást.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?