KÜLFÖLD

Öt gyerek maradt árván: elutasította az oltást a házaspár, mindketten meghaltak

A családtagjaik könyörögtek, hogy vegyék fel a koronavírus elleni oltást, de a házaspár elutasította azt. Két hét különbséggel hunytak el.
  • Szerző: ripost

Hosszú időn át könyörögtek a családtagok Kevin és Misty Mitchemnek, hogy oltassák be magukat a koronavírus ellen, a pár azonban oltástagadóként elutasította a könyörgéseket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Végül a negyvenes éveiben járó pár mindkét tagja elkapta a vírust, kórházba kerültek, és két hét különbséggel elhunytak.

koronavírus

Koronavírus: elhunyt egy oltásellenes házaspár
Fotó: Pixabay

Öt gyermeket hagytak árván: a tizenhét éves Riley-t, a tizennégy éves Leah-t, a tizenegy éves ikreket Taylort és Aident és a Kevin előző kapcsolatából született huszonkét éves Angelt.

A család most azért állt nyilvánosság elé, hogy a szörnyű tragédia példaként szolgáljon arra, hogy nem szabad elutasítani a vakcinát.

„Csak gúnyolódtak a betegségen, amíg el nem kapták ők is. Elhitték, amiket az interneten olvastak az oltások káros hatásairól” – mondta el Kevin bátyja, Mike egy helyi lapnak a Daily Mirror szerint.

Kevin makkegészséges volt, mégis belehalt a vírusba, felesége, Mitsy cukorbetegséggel küzdött.

„Mindene megvolt, amiért élni érdemes. Öt gyereke és egy unokája volt, és most mindenki elvesztette őt” – fogalmazott a megtört testvér.

Kevin a kórházban értesült arról, hogy a felesége elhunyt, addigra az ő állapota is jelentősen leromlott. A betegágyáról még felhívta az édesanyját.

„Felhívott a kórházból, és azt mondta: 'anya, szeretlek és szeretném, ha megkapnám az oltást!' Megmondtam neki, hogy már nem lehet, nem lehet tenni semmit...” – mondta el Kevin gyászoló édesanyja, Terry Mitchem.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Hagyományos kókuszkocka
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?