KÜLFÖLD

Hihetetlen, mennyi súlyos betegséget élt túl a koronavírusos fiú

Elképesztő gyógyuláson van túl a 24 éves Nathan Cummings.
  • Szerző: Doris

Nem túlzás azt állítani, hogy a 24 éves Nathan Cummings pokolian nehéz időszakon ment keresztül, mégis olyan akaraterővel küzdött, mint egy igazi hős!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Twitter

Az angliai Blackpoolban élő fiú kálváriája 2019 októberében kezdődött, amikor a munkahelyén elvesztette az egyensúlyát. Eleinte csak fülgyulladásra gyanakodtak, de később kiderült, hogy egy ping-pong labda méretű tumor nőtt az agyában, amit azonnal el kell távolítani, hogy megmentsék az életét.

Bár az orvosok nagyon szkeptikusak voltak, Nathan túlélte a 8 órás beavatkozást, 2 nappal később pedig már sétált, ami a tapasztalt doktorok szerint is csodának számított.

Ám itt még nem értek véget a megpróbáltatások. A fiú ugyanis később agyhártyagyulladást kapott, és kis híján meghalt, pont a 24. születésnapján, december 30-án – írja a Daily Star.

Tavaly januártól márciusig kemoterápiára kellett járnia, melynek során kétszer is vérmérgezést kapott, de csodával határos módon továbbra is pozitív és optimista maradt, és ami a legfontosabb, élni akarása akkor is győzött.

Idén januárban ismét agyhártyagyulladást kapott, egy héttel később pedig koronavírusos lett.

Ő azonban jól van, és bár nem érti, miért keserítette meg az életét ennyi súlyos betegség, igyekszik minden napját boldogan és kiegyensúlyozottan élni.

Talán épp ez a titka!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?