KÜLFÖLD

Zokogva mesélte lányuk: egy perc különbséggel hunytak el a szülei a kórházban

Szerelmük egy egész életen át tartott, de még azon túl is. Egymás kezét fogva hajtotta örök álomra a fejét az idős házaspár.
  • Szerző: Ripost

Szívszaggató véget ért egy michigani házaspár élete, akik kórházba kerültek, miután megfertőződtek a koronavírussal. A tragédia pont a családi nyaralás során történt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az 59 éves Cal Dunham és felesége, a 66 éves Linda is megbetegedett a járvány során, annak ellenére, hogy már be voltak oltva. Mivel azonban korábban sem volt már száz százalékos az egészségük, így a koronavírus hamar ledöntötte mindkettejüket a lábáról.

kézfogás

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

A házaspár a hónap elején fertőződött meg, a tüneteiket egy családi nyaralás során fedezték fel magukon. Lányuk, Sarah azt mesélte, a nyaralás harmadik napján érezték először a szülei, hogy valami nincs rendben, néhány nappal később pedig már annyira leromlott az állapotuk, hogy lélegeztetőgépre kerültek. Vasárnap előbb Cal, majd egy perc múlva felesége szervezete is feladta a küzdelmet.

A házaspár Facebook-oldalára májusban írta ki, hogy megkapta a második oltást is a koronavírus ellen. Hogy pontosan melyik vakcinát kapták, nem lehet tudni – írja a Bors a Daily Mail cikke alapján.

A házaspár lánya EZZEL a fotóval búcsúzott szüleitől a Facebook-oldalán.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A mézeskalács-recept, amit mindenki el fog kérni
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?