KÜLFÖLD

Egy pillanat műve volt: egy ész nélkül száguldó motoros zúzta szét a 9 éves kisfiú álmait

A kisfiú a balesetben elvesztette a lábát.
  • Szerző: Ripost

Egy horrorisztikus baleset miatt veszítette el lábának egy részét egy kilencéves angol kisfiú. Max Clarkot hétfőn délután gázolta egy jogosítvány és rendszám nélkül száguldó, 24 éves motoros Hull városában, akit az esettel kapcsolatban többek között közúti veszélyeztetés miatt őrizetbe vettek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Max élete volt a torna, és kifejezetten tehetségesnek is számított, ám eldöntötte, hogy az sem tántorítja el álmainak elérésétől, hogy egyik lábát térdtől lefelé amputálták. A kisfiú március 21-e, azaz több mint két hónapnyi karantén után először hagyta el a lakást hétfőn szüleivel és testvéreivel együtt, amikor 15 perccel később megtörtént a baleset - írja a Bors.

„Mindannyian ott voltunk, néhány méterre az esettől, és az egész olyan volt, mintha egy filmet látnál, amit sajnos nem lehet megállítani. De az a legfontosabb, hogy Max még velünk van” – mondta a kisfiú édesanyja.

Max másik szerelme a torna mellett a tánc, ám most egy ideig biztosan nem hódolhat egyik szenvedélyének sem. Legalábbis abban a formában nem, ahogy eddig tette. Ám a kisfiú egy igazi harcos, és a műtéte után alig néhány órával már képes volt egyedül eljutni kórházi ágyából a kerekesszékéig.

„Max megérti, hogy még egy kis időbe telik, amíg újra visszatérhet a korábbi életéhez, de nagyon nagy küzdő és büszkék vagyunk rá. Nála jobb gyermeket nem is képzelhetnénk el ” – árulta el az édesanya.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?