KÜLFÖLD

Koronavírus: beszállt a fertőzés elleni harcba Madonna is

A híres énekesnő egymillió dollárt adományozott a vírus elleni vakcina kifejlesztéséhez.
  • Szerző: Ripost

Bill Gates, a Microsoft társalapítója a hét elején jelentette be, hogy feleségével, Melindával közösen vezetett alapítványuk hét különböző kutatólaboratóriumot fog támogatni, melyek a koronavírus ellenszerén dolgoznak – írja az Independent.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Csatlakozom a Bill és Melinda Gates Alapítvány azon erőfeszítéseihez, hogy olyan gyógyszert találjanak, amely megelőzi vagy kezeli a Covid-19-et ” – ezt pedig már Madonna osztotta meg rajongóival az egyik közösségi oldalán, ahol azt is elmondta: 1 millió dollárt adományoz a vírus elleni harchoz.

Az énekesnő korábban egyik legkedvesebb barátja, a Krokodil Dundee sztárja, Mark Blum halála kapcsán arról is beszélt: a járvány miatt világszerte veszélyhelyzetben élünk, és bevallotta: neki is több időbe telt, hogy ezt elfogadja és változtasson az életmódján. Kiemelte: szükség van a legsebezhetőbbek, az egészségügyi dolgozók védelmére, de épp olyan fontosak a családtagjaink és a barátaink is! Hangsúlyozta, hogy a járvány nem törődik azzal, hogy gazdag-e valaki, vagy szegény, nem válogat.

„Reménykednünk kell, és be kell tartanunk a karanténszabályokat” – kérte rajongóit Madonna.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?