KÜLFÖLD

„A lányom nincs többé” – kivégezték osztálytársai a 14 éves tinilányt

Zaklatta, összeverte, majd a Szajnába dobta 14 éves osztálytársát két diák Franciaország északi részén.
  • Szerző: rp

A 14 éves francia kamaszlány megfulladt, akire egy rendőr talált rá a folyóban. Az elhunyt tinit szinte kivégezték: a koponyáján és arcán is ütésnyomok voltak. A hatóságokat a gyilkossággal gyanúsított fiú édesanyja értesítette, miszerint gyermeke és annak barátnője megverték osztálytársnőjüket, majd elmenekültek a helyszínről.

Összeverték diáktársai a 14 tinilányt

Összeverték diáktársai a 14 tinilányt
Fotó: tények.hu

„A fiam olyan volt, mint egy plüssmackó. Szeretett számítógépezni, mint minden átlagos gyerek. Aztán szeptembertől észrevettem, hogy megváltozott. Akkor lett barátnője, és mintha kicserélték volna. A barátnőjének voltak konfliktusai a lánnyal, akit nemrég megtaláltak a Szajnában, súlyos fejsérülésekkel. Szerintem szerelmi háromszögről lehetett itt szó” – mondta el az őrizetbe vett kamaszfiú édesanyja.

Mint kiderült, a meggyilkolt tinit már hetek óta zaklatták és bántalmazták a társai az iskolában, miután fehérneműs fotók terjedtek el róla a közösségi oldalakon. Valószínűleg a képeket is a gyilkos kamaszok töltötték fel az internetre.

A halott lány édesanyja teljesen összeomlott. „A lányunk nincs többé. Mindössze tizennégy éves volt. Nem tudom szavakba önteni a fájdalmat, amit érzek” – fogalmazott az asszony.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?