KÜLFÖLD

Kitört a botrány a temesvári bölcsiben: felfoghatatlan, ami történt

A gondozónő azért lett agresszív, mert nagyon felment a vércukra.
  • Szerző: Ripost

Kivizsgálást indított a román rendőrség egy temesvári magánbölcsődében dolgozó gondozónő ellen, aki állítólag megütött egy kétéves gyermeket - számolt be a Maszol.

A gyermek édesanyja tett feljelentést a gondozónő ellen, akit szerdán őrizetbe vettek, majd hatvan napra hatósági felügyelet alá helyeztek.

A bölcsődei gondozó Iosif Rotariu egykori válogatott labdarúgó lánya. A volt sportoló az Agerpres hírügynökségnek azt mondta, az eset a lakásukban működő bölcsődében történt, ahol a lánya gondozónőként dolgozik.

„A lányom évek óta inzulinfüggő cukorbeteg, és mivel hirtelen leesett a vércukorszintje, megevett néhány tasaknyi cukrot. Emiatt 300 fölé emelkedett a vércukorszintje és ingerültté vált. A gyermek az ágyában játszott a párnájával, ő elvette tőle a párnát, mire a gyermek elkezdett sírni, ő pedig megfogta a kezét vagy meglökte, és a kicsinek most combcsonttörése van. Nagyon sajnáljuk a történteket" - mondta Rotariu, hozzátéve, hogy az incidens óta lánya infúziós kezelést kap, a stressz hatására ugyanis jelentősen megnőtt a vércukorszintje.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?