Létrehozva: 2021.08.13.

Kiszivárgott egy pornóvideó Joe Biden fiáról, orosz drogdílerek zsarolhatják

A szabad világ legbefolyásosabb politikusának fia egyre mélyebbre süllyed. Egészen döbbenetes, mi derült ki most az 51 éves Hunter Bidenről.

Magyar idő szerint szerda késő éjjel a Daily Mail internetes kiadásán egy exkluzív oknyomozó cikk jelent meg Joe Biden amerikai elnök fiáról. A terjedelmes írás központi eleme egy közel 4 perc hosszú pornóvideó, melyen Hunter Biden arról beszél egy feltűnően fiatal prostituáltnak, hogy egy hetekig tartó Las Vegas-i drogmaraton után lényegében kómába esett, majd orosz drogdílerek ellopták tőle a laptopját, ami tele volt róla készült, szaftos pornóvideókkal, melyekkel valószínűleg megpróbálják majd megzsarolni.

A kokainbirtoklás vádjával már többször elítélt Hunter Bidenről nem először jelennek meg 18 karikás tartalmak az interneten. Az utóbbi időben „festőművészként” tevékenykedő aranyifjú kicsapongó élete először a 2020-as amerikai elnökválasztási kampány hajrájában sokkolta az amerikai közvéleményt, miután pornóvideókat és fotókat publikált róla egy angol nyelvű kínai hírportál.

A csaknem 10 hónapja megjelent explicit felvételek az elnök fiának laptopjáról származtak, amit még 2019 tavaszán adott le javításra, de a gépen annyira sok bűncselekményre utaló levelet, fotót, videót és dokumentumot találtak, hogy a szerviz egyik munkatárs riasztotta a Szövetségi Nyomozó Irodát (FBI). A számítógép hatósági lefoglalása előtt azonban váratlan fordulat történt: valaki sokszorosította a kompromittáló fájlokat, majd átadta azokat több konzervatív amerikai hírportálnak. Ezek a médiumok később csak és kizárólag a Joe és Hunter Biden korrupciós ügyeit bizonyító e-maileket hozták nyilvánosságra, a pornográf tartalmak publikálását viszont kategorikusan megtagadták Hunter személyiségi jogaira hivatkozva. A kínaiak viszont már nem finomkodtak ennyire...

Hunter Biden és édesapja, Joe Biden.

Csaknem 10 hónap telt el Hunter Biden pornóbotránya óta, aki joggal érezhette, hogy végre a feledés homojába veszett a dolog. Pechére azonban a Daily Mail most nyilvánosságra hozott egy videót, amin az látható, ahogy az elnöki csemete arról mesél egy prostituáltnak anyaszült meztelenül, hogyan lopták el a pornóval teli számítógépét orosz kábítószer kereskedők.

„Videók vannak náluk arról, ahogy ezt csinálom. Olyan videók, melyeken őrült módjára szexelek”

– fogalmazott Hunter, aki azt is elmesélte, hogy az eset még 2019 nyarán történt, amikor heteken keresztül kokainozott Las Vegasban, ahol napi 10 ezer dollár költött. A drogmaraton végén pedig annyira rosszul lett, hogy elájult egy luxusszálloda medencéjébe, és amíg önkívületi állapotban volt, orosz drogdílerek lenyúlták a gépét, amiről azóta sem tud semmit, ezért attól fél, hogy a jövőben megzsarolhatják.

Hunter Biden pornóvideójának egy részlete. (Ha mindenképp meg szeretnéd nézni az elnök fiáról készült 18 karikás felvételt, akkor azt erre a , a Daily Mail oldalán megteheted.)

A Hunter Bidenről kiszivárgott pornófelvételről a konzervatív angolszász lapok döntő többsége címlapon számolt be. Nem úgy a demokrata párttal szimpatizáló orgánumok – köztük a CNN, a New York Times, a Washington Post stb –, melyek egyelőre mélyen hallgatnak a történtekről.

Fontos megemlíteni, hogy az elnök fiának korábbi pornóbotránya során, azaz a 2020-as amerikai elnökválasztási kampány hajrájában a nagy közösségi oldalak (Twitter, Facebook) blokkolták azokat a cikkeket, melyek a Hunter Biden szervizben felejtett számítógépén talált levelekről és fájlokról szóltak. Tették mindezt arra hivatkozva, hogy illegálisan megszerzett információkat nem áll módjukban tovább közölni.

Jack Dorsey, a Twitter vezérigazgatója egy későbbi szenátusi meghallgatásán azt mondta, hogy ezeknek az információknak a letiltása „helytelen cselekedet volt”, tehát a Hunter mostani botrányáról szóló írásokat vélhetően hagyni fogják szabadon terjedni, már csak azért is, mert jelen helyzetben nem dönthet el választásokat egy ilyen ügy.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Húsvéti kvíz: Ön tudja a választ az ünneppel kapcsolatos kérdéseikre?

origo.hu

Óriási botrányba keveredett a TV2 sztárja - videó

borsonline.hu

„Szétmentünk, igen” – Koholák Alexa bevallotta: ezért szakított 26 évvel idősebb férjével

hirtv.hu

Műsorváltozás: 21 órától a Varga Judit-interjú a HírTV műsorán

ripost.hu

Imádnivaló: így simogatta terhes pocakját Iszak Eszter

magyarnemzet.hu

Futótűzként terjed az interneten Kunhalmi Ágnes vicces beszólása

origo.hu

Hatalmas örömhírt jelentett be Lékai-Kiss Ramóna

mindmegette.hu

A 13 legjobb ebédötlet a húsvéti négynapos hosszú hétvégére

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Áprilisi pénzeső! Erre a 3 csillagjegyre rámosolyog a szerencse

ripost.hu

Évek óta erre vártak: szuper hír jött Michael Schumacherről

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

KÜLFÖLD

Teljes agyrém: már az Európai Tanács elnöke is háborúról beszél

KÜLFÖLD

A calabriai maffia halálos „zombidroggal” árasztja el Európát

KÜLFÖLD

Óriási balhé Németországban: húsvét helyett muszlim ünnepre díszítették fel a belvárosokat

KÜLFÖLD

Brüsszeltől Varsóig: háborús pszichózistól szenved Európa

KÜLFÖLD

Börtönőrök miatt csukták le a Playboy-modellt

KÜLFÖLD

Egy folttal kezdődött a fülén, ma már gyógyíthatatlan beteg a fiatal lány

KÜLFÖLD

Szürreál: migránsok, kommunisták és rendőrök között tört ki tömegverekedés a párizsi repülőtéren

KÜLFÖLD

Szakképesítés nélküli plasztikai sebészt tartóztattak le