KÜLFÖLD

Kiszivárgott Donald Trump szülinapi ajándéka, vajon örülni fog ennek?

Az Amerikai Egyesült Államok elnöke jövő hét szerdán (június 14.) ünnepli a 71. születésnapját. Felesége ennek apropóján több ajándékkal is készül, az egyik sok erőt adhat Donald Trumpnak.
  • Szerző: WM

A milliárdos üzletemberből elnökké avanzsált Donald Trumpot már kevésbé érdeklik az anyagi javak. Ezzel tisztában van felesége, Melania Trump is, aki luxuscikkek helyett egy üdvözlőkártyát készíttetne férjének. A first lady már el is küldött egy e-mailt a republikánus párt tagjainak, azzal a kéréssel, hogy június 14-e 21 óráig írják alá virtuálisan a kártyát, és küldjék vissza. Melania csupán pár sort írt a csatolmány mellé: "Önök bebizonyították, hogy elkötelezett támogatói a férjemnek."

Donald nagyon boldog lenne, ha látná, hogy mennyi barátja gondolt rá a születésnapján.

Szó se róla, Donald Trumpnak minden eddiginél nagyobb támogatásra van szüksége,

ugyanis a politikai megítélését az elmúlt napokban, megtépázta az FBI kirúgott vezetője.

Június 14-ével nem csak egy újabb év kezdődik Trump életében, hanem egy új korszak is. Mint arról csütörtökön a %is beszámolt, ezen a napon költözik Melania és legkisebb fiúk, Barron az elnök után Washingtonba. A first lady eddig Barron tanulmányai miatt nem költözött be a Fehér Házba, az iskolaszünet beköszöntével azonban már elhagyhatják az otthonukként szolgáló New York-i Trump-tornyot

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?