KÜLFÖLD

Pár nap különbséggel vesztette életét a 3 éves kisfiú és édesanyja

Borzalmas tragédia rázott meg egy családot. A gyász maga alá temeti az elhunyt nő szeretteit. Erre képtelenség magyarázatot találni.
  • Szerző: Ripost

Szörnyű családi tragédiáról számolt be a sajtó. Egy családnak pár nap különbséggel kellett elveszíteni egy édesanyját és mindössze három éves gyermekét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A felfoghatatlan sorscsapás akkor kezdődött, amikor október 9-én a 25 éves Mallery M. Muenzenbergernek és kisfiának nyoma veszett.

képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Elsőként az édesanya nyomára bukkantak rá a nyomozók. Mallery-t október 14-én holtan találtak meg, ám kisgyermekét sehol sem találták.

A bűntény gyanúsította a 20 éves Jaheem Clark lett, akit napokkal később szintén holtan találták meg. A férfi vélhetőleg megtört kegyetlen tette súlya alatt és végzett önmagával. Mallery családja egyre inkább kétségbeesett, ugyanis a kisfiú még ekkor sem került elő.

„A fia volt az élete – az öröme – a célja, a jövője. Szerette a családját” – emlékeztek meg az elhunyt édesanyáról a szerettei.

Mallery elvesztése után egyetlen reményük az lett, hogy legalább a gyermekét ismét biztonságban tudhatják majd, de sajnos csalódniuk kellett.

Egy nappal Clark öngyilkossága után a rendőrség megtalálta Muezenberger járművét, amiben rengeteg vér volt. A nyomok végül elvezették őket az észak-milwaukee-i területre, ahol egy szemetesben megtalálták a 3 éves fiúcska aprócska holttestét.

A gyászoló család elárulta Clark és Mallery egy párt alkottak, de a férfi sokszor bántotta az anyukát. Valószínűleg ez vezethetett később mindhármuk halálához is. A rendőrség ezután lezárta a tragikus ügyet.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszMentőhelikoptert riasztottak: percről-percre küzd az életéért a 2 éves kisfiúeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes habcsók titka
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?