KÜLFÖLD

Kísérteties képek kerültek elő: halála előtti percekben fotózták a 18 éves lányt

Drámai képek járták be a sajtót: Jolee-t halála előtt kapták lencsevégre.
  • Szerző: Ripost

Kísérteties fényképek járják be a nemzetközi sajtót, amelyen a 18 éves Jolee Callan látható percekkel halála előtt. A lányt barátja, Loren Bunner gyilkolta meg. Kétszer a lányra lőtt: először a hátába, utána a szeme közé eresztett golyót, majd az élettelen testet egy 13 méter mély szakadékba lökte – írja a The Sun. Az eset két éve történt, most hirdettek ítéletet az ügyben.

A férfi a gyilkosság előtt puszta perverzióból még fotót is készített a lányról, amelyeket a lány kivégzése után fel is töltött az Instagramra.

 

Oh, @joleeisakitten the photographer.

Loren Bunner (@lorendaniel) által megosztott bejegyzés,

A kirándulás egyébként Bunner ötlete volt, aki a sötétedés előtt szeretett volna felmenni a sziklára. Jolee a túra előtt egy barátjának még azt írta SMS-ben: "Ha bármi történne velem, így legalább tudni fogjátok, kivel voltam".

Bunner végül feladta magát a rendőrségen. Azt állította, mindketten öngyilkosak akartak lenni, de ő végül nem tudta maga ellen fordítani a fegyvert. Csakhogy cellatársainak elhencegett azzal, hogy azért ölte meg a lányt, mert az nem akart a barátnője maradni. A bíróság most 52 év letöltendő börtönre ítélte.

És ezeket olvastad már?