KÜLFÖLD

Kísérteties: egymástól függetlenül vitte el két barátnő a lottófőnyereményt

Hatalmas szerencse érte a két barátnőt. A lottón nyert összegből régi álmukat valósíthatják meg.
  • Szerző: Ripost

Együtt ünnepelhet a két barátnő, Joanne és Suzy, ugyanis mindketten hatalmas összeget nyertek a lottón, méghozzá úgy, hogy nem is együtt játszottak. Ilyen kísérteties véletlenek bizony ritkán adódnak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 45 éves Joanne Green és a 40 éves Suzy Hawkins már régóta barátnők voltak, amikor látták, hogy az amerikai People's Postcode Lottery új nyereményjátékot hirdet, amelyen a szerencsés nyertesek 30 000 dollárt, azaz átszámítva majdnem tízmillió forintot nyerhetnek.

A két barátnő végül úgy döntött, hogy vesznek egy-egy szelvényt, de mivel soha életükben nem nyertek semmit, nem igazán hittek a szerencséjükben.

A sors azonban kegyes volt hozzájuk, mert elképesztő módon egymástól függetlenül megnyerték a főnyereményt a lottón, így 30 000 dollárral lettek gazdagabbak.

Illusztráció
Fotó: Pixabay

Joanne boldogan mondta a nyeremény átvétele után,: „El sem hiszem, hogy nyertünk. Egyáltalán nem számítottam rá. Fogalmam sincs, hogy mit fogok kezdeni a pénzzel.”

Barátnője, Suzy pedig így folytatta: „Ez csodálatos, mi soha nem nyertünk semmit ezelőtt. Az pedig, hogy mindketten ugyanakkor nyertünk, egészen elképesztő érzés”

A két barátnő azóta kitalálta, mire költi a pénz egy részét. „Két évvel ezelőtt lefoglaltunk egy közös utazást Floridába, de pénz hiányában végül nem mentünk el, most első dolgunk lesz, hogy végre elutazunk együtt egy kis kikapcsolódásra” – mondták a barátnők.

A szerencsés egybeesésről a DailyStar számolt be.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ezekből a karácsonyi sütikből egy morzsa sem marad
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?