KÜLFÖLD

Erzsébet királynő pokoli fájdalma: máris elérkezett, amitől legjobban rettegett

Mély gyászba borult Erzsébet királynő: három napja temette el a férjét, Fülöp herceget. A holnapi nap újabb fájdalmat hoz: az uralkodónő 95. születésnapja lesz, melyet 75 együtt töltött év után először ünnepel Fülöp herceg nélkül.
címkék:
  • Szerző:

A legmagányosabb születésnap vár Erzsébet királynőre, aki nemrég vesztette el szeretett férjét, Fülöp herceget. Holnap tölti be a 95. életévét, ám ezúttal ünneplés helyett egyedül tölti a napot Frogmore-ban; mindössze egy kisebb csoport tartott vele a személyzetből, és a két kutyája. Ám úgy néz ki, a királyi család nem hagyja őt magára a gyászában: úgy döntöttek, mellette állnak és támogatják ezekben a nehéz napokban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

II. Erzsébet félretette a gyászt

Fotó: Northfoto

A királyi család tagjai megállapodtak, hogy felváltva látogatják majd Erzsébet királynőt, hogy ne legyen egyedül a gyászában, írja a The Mirror. Első két látogatója a születésnapján Anne brit királyi hercegnő és Zsófia, Wessex grófnője lesz. Fia, András herceg és unokája, Eugénia hercegnő is látogatást tesz nála az elkövetkező napokban; de Kamilla hercegnő is csatlakozni szeretne hozzájuk. A királyi család reméli, hogy az időjárás kegyes lesz hozzájuk, és tudnak sétákat tenni a királynővel és két kutyájával.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?