KÜLFÖLD

Kiderült, ők késelték halálra az apját gyászoló hős ápolót

A 24 éves David Gomoh-val két maszkos bandita végzett, mindössze egy nappal azután, hogy édesapját elragadta a koronavírus.
  • Szerző: Doris

Két lelketlen tinit, egy 19 és egy 17 éves fiút tartóztatott le a rendőrség a 24 éves David Gomoh megölésének gyanújával – írja a Mirror.

A 19 éves gyanúsítottat pénteken Newhamben kapták el, fiatalabb társát pedig szombat reggel Telfordban. Mindketten őrizetbe kerültek. A kegyetlen gyilkosságról a már korábban beszámolt. A 24 éves ápolót múlt hét vasárnap gyilkolták meg, közel az otthonához, este 10 óra körül. Maszkos banditák támadtak rá és többször is kést döftek bele. A mellkasán és a hasi tájékon szenvedett súlyos sérüléseket. Annyi ereje még maradt, hogy visszamenjen a házához, de már hiába kiáltott segítségért.

A rémtett mindössze egy nappal azután történt, hogy Gomoh édesapja elhunyt, feltehetően a koronavírus miatt, így a család most teljesen összetört.

Azt egyelőre nem tudják, miért pont Davidet szemelte ki magának a két támadó, a rendőrség véletlenszerű akcióra gyanakszik.

És ezeket olvastad már?