KÜLFÖLD

Kiderült, miért fejezte le félig terhes feleségét a brutális apa

Egész Németországot sokkolta az a tavaly Limburgban készült videó, amin egy tunéziai migráns éppen fejszével próbálja levágni a felesége fejét a nyílt utcán. A kegyetlen bevándorló biztosra ment, mert előtte el is ütötte terhes feleségét. A férfi most a bíróságon mesélte el a részleteket.
  • Szerző:

A 34 éves Imad A. a második tárgyalási napon tett vallomást a limburgi bíróságon. A tunéziai férfi könnyes szemmel beszélt arról, hogy azért végzett a nejével, mert fájdalmat akart neki okozni, legalább akkora fájdalmat, mint amekkorát ő érzett. A bosszú azonban „túl jól” sikerült, mivel a várandós feleségét előbb elütötte, majd egy fejszével majdnem levágta a fejét. Az áldozat 20 métert repült a levegőben, már az elütést követően feltehetően életét vesztette. A férj több ok miatt is haragudott a nejére.

Egykor boldog életét élt a tunéziai család.
Fotó: Facebook

A kétgyermekes családnak milliós tartózásai voltak, így mindkét szülőnek dolgoznia kellett ahhoz, hogy törleszteni tudják a havi részleteket. Imad A. azonban azt állítja, hogy neje egy idő után szándékosan nem szedett fogamzásgátlót, majd mosolyogva közölte férjével, hogy úton van a harmadik baba. Ez sok konfliktust szült, a tunéziai migráns egyre agresszívabb lett a családjával. Tavaly nyáron a 37 éves terhes nő úgy döntött, hogy lelép a két gyerekkel, és egy anyaotthonba költöznek. A férj bejelentette az eltűnésüket, majd egy magánynyomozóval kezdte kerestetni őket. Amikor kiderült, hogy hol rejtőznek, akkor a férfi első terve az volt, hogy elrabolja a gyerekeket. Ezt követően az öngyilkosság is megfordult a fejében, de végül úgy döntött, hogy a feleségén áll bosszút – írja a német Bild című napilap.

Az édesanya elment a gyerekekkel
Fotó: Facebook

Sokszor álmodtam azt, hogy leszúrom a feleségem

– emlékezett vissza beteges álmaira a bíróságon Imad A. A vallomás szerint az afgán migráns kibérelt egy autót, aminek csomagtartóját teletette különböző fegyverekkel, köztük a később használt fejszével is. A férfi az anyaotthonhoz hajtott, és arra várt, hogy neje hazatérjen, miután elvitte a gyerekeket az óvodába. Amikor a sarkon meglátta a nőt, gázt adott, és elütötte.

Egy képkocka a brutális videóból.
Fotó: Facebook

Ezt követően pattant ki a kocsiból, és kezdte el a fejszével trancsírozni a neje testét. Egy szemtanú videóra vette a történteket, ezt a felvételt azóta minden videó megosztó portálról eltüntették.

A videón jól hallatszik, amint a férfi Allahot dicsőíti, és azt kérdezgeti a halott nejétől, hogy „valóban ezt akartad?”. A gyerekek jelenleg állami gondozásban vannak, az édesanya Tunéziában élő szülei azt remélik, hogy a bíróság nekik ítéli majd az unokákat. Az orvosi vizsgálatok egyébként megállapították, hogy Imad A. beszámítható volt a gyilkosság elkövetésekor. A férfit így akár életfogytiglani börtönre is ítélhetik.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?