KÜLFÖLD

Kiderült, miért fejezte le a 4 éves kislányt a moszkvai dada

Egy orosz hírportál szerint a 38 éves üzbegisztáni nő azt sérelmezte, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök harci repülőgépekkel muzulmánok vérét ontja.

A megölt és lefejezett kislány dadájaként dolgozó nő a bíróság előtt bevallotta, hogy már jó ideje tervezte a bűncselekményt, és megbánta tettét. Arra a kérdésre, hogy bocsánatot akar-e kérni áldozatának szüleitől, azt mondta, hogy Allahon kívül senki mástól nem kér megbocsájtást.

Miért a muzulmánok? Miért bombáznak? Miért nem mond senki semmit? Õk is csak élni akarnak

- tette fel a kérdéseket az üzbegisztáni nő, aki azt sérelmezte, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök harci repülőgépekkel muzulmánok vérét ontja, írja a Gazeta.ru orosz hírportál.

Dmitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő csütörtökön azt mondta: nem lenne helyénvaló a gyilkosságot azonnal a terrorizmussal összefüggésbe hozni, mert a nyomozás még folyik.

Nagyon úgy tűnik, a nő pszichésen zavart személyiség, kijelentéseit ennek figyelembevételével kell kezelni

-mondta a szóvivő, aki korábban óva intett mindenkit attól, hogy nemzetiségi kérdést csináljon a tragédiából, különösen annak fényében, hogy Moszkva soknemzetiségű és sokvallású nagyváros.

A nyomozás megállapította, hogy hétfőn a dada megvárta, amíg négyéves áldozatának szülei és idősebb testvére elmennek otthonról, megfojtotta, majd egy konyhakéssel lefejezte a gyermeket és felgyújtotta a lakást. A dada később a gyermek levágott fejét az egyik kezében tartva az Oktyabrszkoje polje metróállomásnál üvöltözött, ahol a hatóságok őrizetbe vették.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?