KÜLFÖLD

Kiakadtak a rajongók: mellbimbókat villantott a tehetségkutató zsűritagja – fotók!

Kiborultak az angol Got Talent tehetségkutató rajongói: az egyik zsűritagnak, Amanda Holdennek ugyanis konkrétan „elszabadultak” a mellei a műsor alatt, és ez a nőt láthatóan egyáltalán nem zavarta. A műsor nézői szerint azonban ezzel elvonta a figyelmet a versenyzők produkciójáról. Izgalmas fotók következnek.
  • Szerző: Ripost

Kiborultak az angol Got Talent tehetségkutató rajongói: a műsor egyik zsűritagja ugyanis nem a legszerencsésebben választott ruhát a legutóbbi felvételre: gyakorlatilag a kamera több szögből is kényelmesen „belátott” a ruha alá – írja a The Sun. Sőt, nem is igazán kellett erőteljesen kukkolni Amanda Holden színésznő bájait, ugyanis az is megcsodálhatta a mellbimbóit, aki csak lazán szemből helyezkedett el vele. Íme:

Arról nem írt a lap, hogy vajon a 49 éves, egyébként láthatóan igencsak jó formában lévő Amanda egyéni produkciója a versenyzőket is zavarta -e, de a rajongók totál kiakadtak, többen szintén a Twitteren adtak ennek hangot:

Az tény, hogy a zsűritag nem éppen egy visszafogott ruhában jelent meg a show felvételén, ugyanis nem csak a felső része volt meglehetősen kihívó az öltözéknek, az alja is merészre sikerült:

Egyébként nem csak külföldön esett meg, hogy egy tehetségkutató show zsűritagja többet mutatott a kelleténél, Köllő Babett mellei is rendre rakoncátlankondak a Sztárban sztár felvételei alatt.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?