KÜLFÖLD

Kézfertőtlenítőt ivott egy 18 hónapos kisfiú, nagymamája azt hitte gyümölcspép

Egy brutális félreértés miatt, majdnem életét vesztette a másfél éves kisgyermek.
  • Szerző: Ripost

Nikki Twixeira 18 hónapos kisfia, Logan teljesen elvörösödött és elálmosodott, miután elfogyasztott egy tasak gyümölcspéphez hasonló csomagolású kézfertőtlenítőszert.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A nagymamája nem figyelte, hogy mi van ráírva az aprócska kulacsra, ezért megszokásból nyújtotta a mesefigurás „italt” unokájának.

A kanadai Manito városában élő édesanya vállalta, hogy elmeséli tragédiájukat, hogy a többi szülőt és nagyszülőt is figyelmeztesse a megtévesztésre – írja a Mirror.

Az egész azzal kezdődött, hogy egy mesefigurás kézfertőtlenítőt vásárolt 7 éves kislányának, hogy bevigye az iskolába és legyen kedve használni.

„Nem is gondoltam rá, de a kézfertőtlenítő csomagolása és kiszerelése úgy néz ki, mint egy gyümölcspép” – kezdte Nikki.

Miután Logan elfogyasztotta a fertőtlenítőt kivörösödött és fulladozni kezdett. Nagymamája ezután jött rá mi történt és azonnal riasztotta a segélyhívót.

***To all parents/guardians of babies and small children***

Please DO NOT buy these cute hand sanitizer pouches from...

Közzétette: Nikki Teixeira2020. augusztus 25., kedd

A nagyszülő elmondása szerint a pici baba öt perc múlva elaludt, bár mire megérkezett a segítség újra ébren volt. A mentősök a biztonság kedvéért kórházba szállították.

„Kérlek ne vásároljatok ehhez hasonló aranyos kézfertőtlenítőt a Walmart-tól mert könnyen összetéveszthetők az étellel. Remélem, hogy ezzel figyelmeztethetek másokat a veszélyre és a csomagolás megtévesztésére” – írta bejegyzésében az édesanya.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?