KÜLFÖLD

„Nem tudok tovább élni!” – zokogta az édesanya, akinek két kislánya egymást ölelve halt meg a lakástűzben

Olyan iszonyatos tragédia történt egy fiatal édesanyával, ami mindenki életét ketté törné: mindkét kislányát elveszítette, mikor kigyulladt a házuk.
  • Szerző: Ripost

Lorrandra még csak 5, testvére, Izis pedig 6 éves volt, amikor a brazíliai Cuiabában kigyulladt a családi házuk. Az eddigi vizsgálatok szerint egy ventilátor hibásodhatott meg.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A lányok szobája az emeleten volt, mikor édesanyjuk egyszer csak füstszagot kezdett el érezni. Azonnal felrohant a szobába, de már csak azt látta, hogy félig kiégett szobában a kislányai az egyikük ágyán összekapaszkodva fekszenek, és nem mozdulnak – írja a The Sun.

„Kihoztuk őket onnan, levittük a nappaliba és felhívtuk a sürgősségi szolgálatokat. Próbáltam felébreszteni őket, de reménytelen volt.” – emlékszik könnyekkel küzdve az édesanya, Lenilza Gomes Miguel da Silva Mendes. Sajnos, amint a mentők megérkeztek, már csak a lányok halálát tudták megállapítani: mindketten füstmérgezést kaptak.

Utterly heartbreaking – those poor girls.

Közzétette: The Sun2021. április 21., szerda

Az édesanyjuk teljesen össze van törve az eset óta:

„Nem tudom, hogy dolgozom ezt fel! Nem tudom, hogy élek tovább a lányaim nélkül, hiszen mindent együtt csináltunk és most eltemettük őket!” – nyilatkozta az RD News-nak.

Cuiaba polgármestere, Emanuel Pinheiro szörnyű tragédiának nevezte az esetet, és támogatásáról biztosította a családot: „A szülőknek és a családnak a legőszintébb részvétünk. Imádkozunk Istenhez, hogy adjon erőt ennek a családnak a fájdalom és a keserűség legyőzéséhez.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?