KÜLFÖLD

Két gyermeket hagyott hátra a halálra szúrt anyuka

A német rendőrség őrizetbe vette az áldozat korábbi élettársát, aki beismerte tettét. Állítólag egy szóváltás fajult odáig, hogy a szíriai migráns kést kapott elő, amivel többször is megszúrta az exét.
  • Szerző: WM

Életveszélyes, szúrt sérülésekkel találtak rá egy 29 éves szíriai nőre a németországi Osnabrückben található lakásában. A hatóságokat a szomszédok hívták, miután a korábban már megszokottnál is hangosabb kiabálásokat hallottak az áldozat lakásából. A kétgyermekes anyát életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, ott azonban már a gyors orvosi közbeavatkozás ellenére sem sikerült megmenteni az életét. Az ügyben eljáró nyomozóknak hamar a látóterébe került a nő egyik volt barátja, akivel gyakran került összetűzésbe – írja az egyik helyi lap.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk illusztráció
Fotó: AFP

A német sajtóban megjelent információk szerint a hátrahagyott 9 és 11 éves gyerekek nem a gyilkostól vannak. A 27 éves szíriai férfit előzetes letartóztatásba helyezték, miután beismerő vallomást tett a rendőrségen. Az elkövető vallomásáról annyit lehet tudni, hogy – már nem először – szóváltásba keveredett egykori szerelmével, ám ezúttal annyira elszabadultak az indulatok, hogy a migráns kést rántott, és többször az exbarátnőjébe szúrta azt. A hatóságok megerősítették, hogy a bevándorló nem volt ismeretlen számukra, korábban több erőszakos bűncselekmény miatt is intézkedtek ellene.

És ezeket olvastad már?