KÜLFÖLD

Felfoghatatlan: két gyerek is bennégett a lángoló házban a videózó szomszédok miatt

Borzalmas tragédiával ért véget három emberi élet, miután nem kaptak időben segítséget. A nyomozók még vizsgálják a tűz keletkezésének körülményeit.
  • Szerző: Ripost

Két gyermek is bennégett egy Marylandi házban, ahova hajnalban riasztották a tűzoltókat, miután teljes terjedelmében lángolni kezdett. Az elsődleges információk szerint a borzalmas tragédia idején összesen öten tartózkodtak a kigyulladt épületben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Két felnőttet kórházba kellett szállítani a súlyos sérüléseik miatt, míg egy felnőtt és két fiatal életüket vesztették a szerencsétlenségben. A rendőrség munkatársai az áldozatokat, Rodney Francis Brady Jr. (36), Hailie Elizabeth Conte Smith (16) és Tarin Lei Mae Durham (12) személyeként azonosította. Az elhunytak kapcsolata egyelőre nem ismert, továbbá a hatóságok még nem hozták nyilvánosságra a sebesültek névsorát.

Képünk illusztráció (Fotó: Pixabay)

Steve Lohr agerstowni tűzoltóparancsnok elmondása szerint a favázas házat felülről lefelé haladva emésztette el a tűz. Hangsúlyozta, hogy szokatlannak találták a tűz keletkezésének az okát, bár ezzel kapcsolatban nem árult el több információt.

A rejtélyes esetet, mely során két gyerek is bennégett a házban, még hátborzongatóbbá teszi, hogy a lángokra felriadó szomszédok sokáig nem tettek semmit. Először fotózni és videózni kezdték a házat, és csak azután tárcsázták a segélyhívót. A tűzoltók két percen belül megérkeztek, de addigra már nem sok mindent tehettek – írja a Crime Online.

Az elsődleges hivatalos jelentések szerint az ügyben eljáró nyomozók még mindig vizsgálják a tűz keletkezésének körülményeit, ám az már nyilvánvalóvá vált, hogy a füstjelző készülék nem működött a tragédia idején.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?