KÜLFÖLD

Késsel támadt a migráns Münchenben, az áldozat fél arcát végigvágta

Még keresi a rendőrség azt a sötét bőrû elkövetőt, aki a müncheni vasútállomáson késsel sebesített meg egy 22 éves német férfit.
  • Szerző: WM

A beszámolók szerint egy 22 és  egy 25 éves német fiatal sétált pár napja a müncheni vasútállomáson, amikor egy eddig ismeretlen elkövető késsel támadt rájuk. A hatóságok szerint a két német erősen ittas állapotban volt a késői órán, ekkor érte őket a támadás. Az ismeretlen elkövető egy késsel sebesítette meg egyiküket, a támadás oka egyelőre ismeretlen - írja a Bild.

A 22 éves áldozat egyik oldalán a vágási sebesülés egészen a nyakától a füléig ér.

A megsérült férfit kórházba szállították, az alkohol és a támadás okozta sokk együttes hatása miatt azonban nem emlékszik semmire arról a bizonyos estéről. A másik férfi az elkövetőt déli kinézetű, sötétebb bőrűnek írta le, aki körülbelül 180 centiméter magas lehetett. Érdekes részlet, hogy a támadónak egy drága fehér iPhone-ja volt.

A nyugati nagyvárosok vasútállomásai bűnügyi gócpontnak számítanak egy ideje, sok illegális bevándorló jár oda ugyanis melegedni, vagy az ingyenwifit használni. A rendőrség szemtanúkat keres, hogy mihamarabb kézre tudják keríteni az elkövetőt. 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?