KÜLFÖLD

Kerekesszékes nőt zaklattak szexuálisan az elővárosi vonat állomásán

Mint kiderült, az elkövető ittas állapotban volt. Szemtanúk elmesélése szerint a férfi csókolgatta és tapizta a nála 10 éves fiatalabb, védekezni alig tudó diáklányt.
  • Szerző: WM

A barátnőjére várt egy müncheni HÉV-megállóban az a 17 éves kerekes-székes diáklány, akit egy színes bőrű migráns szexuálisan zaklatott. Az áldozat és több szemtanú egybehangzó állítása szerint a szenegáli férfi váratlanul lépett oda a fogyatékkal élő lányhoz, és kérdezés nélkül elkezdte fogdosni a mellén és más intimebb testrészein, majd csókolgatni kezdte. A diáklány a 16 éves barátnőjével végül felszállt az elővárosi vonatra, ahova a migráns is követte őket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Egy pár megállóval később mindhárman kiszálltak, majd abban a megállóban a migráns ismét molesztálni kezdte a kerekesszékes lányt. Ekkor azonban már két szemtanú is közbelépett, akik értesítették a rendőrséget is. Egy másik vágányon sikerült végül őrizetbe venni a zaklatót, akiről kiderült, hogy ittas. A rendőrség közlése szerint szexuális zaklatás miatt indítottak eljárást a 2015 óta Németországban tartózkodó afrikai bevándorló ellen.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?