KÜLFÖLD

Képtelenek szabadulni a kiutasított migránsoktól a németek

Friss adatok szerint már a 240 ezret is meghaladta azon migránsok száma Németországban, akiknek elutasították a menedékkérelmét, de ennek ellenére az országban maradtak.
  • Szerző: ripost

Németországban már hosszabb ideje problémát okoz, hogy a hatóságok nem tudnak mit kezdeni azokkal a migránsokkal, akiknek elutasították a menedékkérelmét. Az ilyen migránsok maguktól nem mennek haza, és hiába utasítják ki őket, Németországban maradnak írja a 888.hu.

A kiutasítások fizikai megvalósítását a bevándorláspárti baloldaliak nehezítik, ahol tudják, akadályozzák a folyamatot.

Az AfD kérésére a kormány nyilvánosságra hozta, hogy jelenleg mi a helyzet a kiutasított migránsok ügyében. A legfrissebb adatok szerint március 31-én 241 932 olyan illegális bevándorló élt Németországban, akiket korábban már kiutasítottak. Ez komoly emelkedést jelent, 2017 decemberében még „csak” 228 869 volt ez a szám.

A 241 932 migránsból 166 464 van olyan státuszban, akinek az azonnali kiutasítását valami akadályozza: például a papírok hiánya, egészségügyi állapot vagy tisztázatlan identitás – írja a Junge Freiheit.

A legtöbb kiutasított bevándorló Afganisztánból érkezett Németországba, második helyen Irak, a harmadikon pedig Szerbia áll.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?