KÜLFÖLD

„Képtelen vagyok megnézni a felvételt” – mondja az élő adásban meggyilkolt lány apja – videó

Interjú közben, élő adásban lőtte agyon volt kollégája azt a fiatal riporter lányt, akinek édesapja képtelen megnézni az erről készült felvételt.
  • Szerző: Ripost

A mai napig fent van az interneten a videó arról, ahogy egy fiatal tévériportert és egy operatőrt interjú közben, élő adásban lőnek le. Az áldozat édesapja a mai napig képtelen megnézni a felvételt, mindeközben hiába próbálta eltüntetni az internetről a videót.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 24 éves Alison Parker és a 27 éves kollégája, Adam Ward öt évvel ezelőtt, Virginiában készített interjút, amikor támadás érte őket. A fegyveres egy 41 éves férfi volt, Vester Flanagan, aki közvetlen közelről lőtte agyon a két tévést. Később kiderült, a támadó maga is riporterként dolgozott a csatornánál, de kirúgták.

A kivégzést saját maga is videóra vette, a felvételt pedig feltöltötte a közösségi oldalára, mielőtt önmagával is végzett. A videó most, öt évvel később is több helyen elérhető, a nő édesapja, Andy Parker azonban képtelen megnézni.

Azt akarják, hogy nézzem végig a lányom meggyilkolását, majd magyarázzam el, miért is kell eltávolítani a videót- mondja az apa. A YouTube ugyanis a másolatokat a videóról az alapján törölné, ha végignézi a videót és utána a szabályoknak megfelelően jelenti – írja a The Sun.

És ezeket olvastad már?